Cari Something?

Selasa, September 15, 2009

Raya Ini..


confirm tak dapat gaji awal :P

19 ulasan:

jua berkata...

suami mak pun kata begitu.

Zuhaini berkata...

oh.. siannya.. saya da belanja separuh dah! :(

Sayang.Ibu berkata...

babe... ada baiknya, kurang2 lps raya takde laa sangapppp...

KS berkata...

gomen 10hb arituh dah masuk dah. i skang dalam percubaan untuk buat2 tak ingat mana i letak atm card. kalo idak, naya :P :P

lama lagi oo nak next gaji..

CY3.5 berkata...

Jua,
tp manager siap tanya hari tu, OK ke gaji macam biasa? hahaha..

Zuhaini,
takpe.. gaji yg ada pun baru masuk 1/9.. so ada lagi..

cik Intan,
harap² begitulah..

KS,
bukan bulan 10 nanti pun cepat ke gomen dapat? yg sakit nak tunggu bulan 11.. no?

ainie aziz berkata...

samalah kita. tapi untungnya, orang lain dah abis gaji, kita plak yang kaya raya ujung bulan nanti. (dalam masa yang sama, pau duit gaji hubby yg dapat awal). ahahaha!

mommylyssa berkata...

takpe tak masuk awal... tak habis cepat ;-)

MommyDania berkata...

betul2..lg suka masuk lps raya. ;)

honeylanz berkata...

samala.. gaji 30sept. tp kami dpt bonus raya ;)

MN berkata...

aku punya dah masuk kot (tapi tak mo usik kang naya)

Fid berkata...

aku gaji??tak adanya dapat awal

CY3.5 berkata...

cik ainie,
mak kaya awal bulan la.. pasal gaji 1st Oct.. heee..

mommylyssa,
harapnya begitulah.. hihi..

MD,
nasib jugak raya dah minggu ke-3 ye dak..

Has,
jeles I..

MN,
kot? mmg betul la kau ni.. hahaha.. kalau aku, dia tengah floating dah kecoh..

Fid,
samolah kito nyah..

KS berkata...

eh eh, ha ah la. ada deepavali.. terlupa plak (sebab tak sambut :P) ha, betullah tu. bulan 11 nantilah yg sakit. walo camnepon, kena gak buat2 lupa... hehe

yangyuyu berkata...

sama la gaji lmbt

CY3.5 berkata...

KS,
i tau pun sbb my mom ada cite hari tu.. heeee..

YY,
calit bebeh!

CiKaYu berkata...

co dah bagi arini, tapi dah siap2 bayo utang piutang tuk bulan depan. balance simpan belanja tuk bulan depan. kalau idak naya..

zailamohamad berkata...

Gaji kitorang ntok bulan ni dah masuk tapi masuk 40% jer..60% lagi pas raya..ok jugak kan..at least da back up pas raya nanti;)

l i e y n berkata...

kita plak masuk separuh hari ni, separuh lagi 25hb...gap seminggu je. bolehle top up apa2 yg patut...

CY3.5 berkata...

CiKaYu,
good practice :)

zaila,
vavava.. best jugak kalau camtu kannn..

lieyn,
ngeee.. mmg boleh la sangat tu..