Cari Something?

Khamis, Disember 31, 2009

Extra Allowance

dari cek Nuffnang. Cash out terakhir utk tahun 2009. Hari ni last day kaedahnya.

Lepas ni kena la cari jalan nk tambah allowance UNLESS dapat kutip cek tiap bulan. Haha.


7 ulasan:

Zety Zin berkata...

bulan ni ala-ala semput je nuffnang mak. berkurun lagi gamaknya baru boleh keluar kan cek. hehe.

MommyDania berkata...

sy simpan dlu. hehehe

zailamohamad berkata...

wah bertuah you..
selamat tahun baru!!

maya amir berkata...

cek tahun baru tuh..happy new year dude:)

[ib] berkata...

banyak ke? tak guna Google Adsense? Adsense rasanya lagi banyak....

CY4.0 berkata...

ZZ, ni pun dh bpa bulan peram :P

MD, x dapek den nak tunggu dah. Haha

zaila & maya, selamat tahun baru 2u too.

IB, Adsense kat blog ni idup segan, mati x nak.

farah225 berkata...

cik yan, macam menarik tp mak buta sungguh bab nanang ni.masa korang dok kalut2 aku tk smpt follow nyah.