Cari Something?

Khamis, Disember 31, 2009

Azam 2010

Orang kata 2010 tahun berat sebelah :P 20:10. Get it?
Apapun, apa yang pasti, family kitorang dah balance. Si dia pegang 2 orang, aku pun pegang 2 orang. Relevan? Ngee..
Baiklah, azam 2010 adalah seperti berikut:
# Breastfeed Arissa Hannani sepanjang 2010. Ayat tersirat ialah semoga aku kekal berbadan satu. Weee..
# Bikin simpanan secara konsisten utk diri sendiri & anak2. Aku kan dah jadi menteri kewangan skarang :D Semoga menyamai atau melebihi target simpanan 2009 yg dh tercapai. Alhamdulillah.
# Menjadi lebih kurus dari ketika ayat ini ditaip. Say, 55kg. As of now, malas nak mention. Biarla weighing scale tu je yg meroyan jd saksi :P
# Kurangkan memblog? AHahaHahahAha. Sangat letih OK taip pepanjang guna handset ni.
# Menjadi anak, isteri, ibu, kawan & hamba-Nya yang lebih baik. Amiin.
5 cukup la dak?






11 ulasan:

Mama Adib berkata...

minta la d other half belanja lappy satu, adiah tuk ko lahirkan arissa, dah tak perlu guna hp update bijak tak mak *wink*

kaezrin berkata...

harus tegar blogging Cy...boleh dpt side income lebih dr nanang..dah cash ke duit nanang???

Zety Zin berkata...

aiseh... kurangkan berblogging pun masuk list ke. takmo ah gitu CY. nanti mak kebosanan kat opis :P

lailasani berkata...

semoga azam kan tercapai.. insyaallah

fatin airinee berkata...

CY, no 4 salah type. harus makin aktif berblogging. hehehehe

MN berkata...

semoga tercapai semua azam ko kecuali tang kurang memblog tu :)

~ As ~ berkata...

saya pun sedih ngan Azam no.4 tu.... huk huk huk.. baru ingat nak follow arissa mana tau blh buat menantu...hehehe

farah225 berkata...

aku suka tang #1.ayat last.moga tercapai azam:)

NeroEcha berkata...

Semoga bjaya gan semua azam tu lg2 yg no 1 tu..amin

KS berkata...

happy 2010 cy!

semoga azam2 tercapai hendaknya.

mamaDhea berkata...

happy new year CY! ;)

azam lain nampak ok.. tp azam #4 tu kasi potong.. :P