Cari Something?

Isnin, Mei 13, 2013

Online Groceries Shopping @ Matruncit.MY

Ni sampai kat rumah pagi Sabtu lepas.



Gatal tangan nak buat groceries shopping online kaedahnya. Nak layan TESCO online, belum cover lagi area rumah aku. Makanya, kita try MatRuncit.MY. Cover the whole Semenanjung Malaysia dengan minimum shipping fee @ RM5.00. Kalau beli barang lebih RM200, free shipping.


Cumanya, dah namanya hantar by pos, takde la kita order pagi ni, 2 jam lepas tu sampai. Macam order yang tiba Sabtu pagi ni, aku buat hari Khamis petang. Apa yang aku beli?


IndoCafe Refill Pack. Munchy's Lexus Choc, Munchy's (lagi) dan lagi. Anak2 aku suka makan biskut Marie Munchy's. Memang produk Munchy's yang dok ada dalam shopping cart. All in all, untuk produk yang sama, kalau dibanding-banding, aku dapat jimat dekat RM3 beli kat MatRuncit.MY banding beli kat tempat lain.


Banyak lagi brand kat MatRuncit. Ayam Brand ada, Milo ada, Lipton, BOH, Indocafe. Hup Seng. Banyaklah.


So, kalau korang nak try, boleh register kat sini. By the way, ehem, jika tuan puan masukkan email address  -- azelina@gmail.com dalam ruangan sponsor, tuan puan akan dapat voucher bernilai RM2 yang boleh digunapakai untuk shopping ataupun untuk offset sedikit shipping fee (kalau beli less than RM200).

Selamat membeli dan membelah dompet.

2 ulasan:

lia berkata...

owhhhh info baru utk saya ni... cuma kalau by pos, kot masa hntr xde org kat umh, satu hal lak nak tebus kat pos opis ha3

cysev3n berkata...

lia,
kat ofis tak boleh receive parcel ke?