Cari Something?

Sabtu, November 29, 2008

Nuffnang @ OU

Tak lama lepas dapat call utk confirmation, mmg aku letak siap2 dalam calendar handphone -- 29th November - Nuffnang @ OU 10am - 2pm :P

Finally harinya datang.. I brought Zeri with me.. pergi dengan cik Atie altogether with her two kids.. dalam 10.30pagi kami sampai, mak aiii.. dah ramai orang! dari luar nampak meriah sangat!

Budak2 dapat T-shirt sorang satu.. dan Zeri sangatlah tenggelam dalam T-Shirt size M :P apa nak buat, anak mak frame kecik.. hehehe..

The event was fun, especially for the kids.. Anak-anak cik Atie enjoyed themselves so much! My Zeri? tak sangat la.. budak 16 months ni banyak melekat dengan ibu dia.. masa dalam Gym pun, ibu yg banyak gerak2kan Zeri.. aci dak kalau kata macam puppet master? :P

Later, the talk.. finally I managed to meet k Lilian.. turn out, she mentioned about my blog URL to one of the blogger :P kes silap orang la ni.. nak je angkat tangan masa tu nak cakap -- "it's me!!" tp time tu Zeri dah tertido atas pangku lepas sesi menyusu yg ntah ke berapa kali..

Anyways, habis je sesi tu, mak pergi jugak salam k Lilian.. and tak pasal2 dapat update pasal mama23beas.. la ni dah nak masuk 5? wooohooo..

Apapun, its a long way to catch you up k Lilian!

Later, sesi nyum2.. makanan Zeri, ibu yg banyak makan.. boleh? then, ada Magic Show.. time ni ibu yg terlebih gedik enjoy.. Zeri dah syok main baling-baling socks..

Abis je magic show (it was really fun!), ada sesi talentime berbagai.. then ada prize giving ceremony.. congrats to Yatie.. jelesnya dapat pi HK!! Fully sponsored pulak tu.. enjoy OK! Oh yes, thanks a lot to Nuffnang and Friso for the fun event.. susu free itu nampaknya jadi habuan Amir & Arif la kaedahnya.. :)

Here I am.. kat PD.. Zeri pun dah tido kepenatan.. next time ada event, invite la lagi :))


7 comments

Tiada ulasan: