Cari Something?

Rabu, Disember 03, 2008

Kalau rasa gembira

tepuk tangan! Yay! kalau rasa gembira, tepuk tangan!





Saya baru je selesai mengisi borang untuk kekal pada potongan KWSP sebanyak 11%.. anda bagaimana? Kalau belum, bley download kat link yg saya berikan tadi.. ni kalau nak stay 11% la ye.. kalau tak, tak payah :P

Skema plak saya nak dekat tengah2 hari ni.. apapun, hari ni saya sangat happy kerana berjaya menaiki monorel yg pertama lalu di stesen.. I was the last person who managed to get in tho.. macam cicakman je terlekat kat cermin pintu monorel tu.. kah kah kah..

Sesi berjalan kaki sejauh 400m (wikimapia yg bagitau, bukan saya) juga berjalan dengan lenggang kangkung.. penat la nak jalan laju2.. tapi tengok timing sama je dengan jalan laju2.. mungkin saya dilengahkan dengan sesi lintasan di jalan raya..

sekain sekian dahulu dari saya buat masa ini.. tata titi tutu..

11 comments

Tiada ulasan: