Cari Something?

Selasa, Disember 16, 2008

Sesi jeles menjeles

Adapun my eldest Amir tiada di KL sejak minggu lepas lagi.. lepas balik raya Haji tu, dia decide utk ditinggalkan di kampung di PD.. alasan dia.. 

"Amir nak tengok atuk tangkap ketam"..

ye la.. sabar je la kan..

minggu lepas kami tak balik sbb my other half ada urusan kerja... makanya si Arif yg rindu banget dengan abangnya telah meminta supaya kami menelefon abangnya yg mmg sah tak ingat nak balik..

antara ayat yg sempat saya capture adalah sesi jeles menjeles (sbb my other half buat loud speaker ketika itu)

"Alis pegi Giant dengan abah.. dengan Zeri.. dengan ibu.. Amir tak ikut.. Amir kena tinggal.."

"Ala.. Amir main game.. ada kawan.." (ni sepupu2 dia la ni)

Hehe.. mana lagi cool? main game ke pi Giant?

Zeri? tak reti cakap lagi.. dia sibuk nak rampas handset dari Arif :P



7 comments

Tiada ulasan: