Cari Something?

Khamis, Januari 29, 2009

Whats Your Number?

Bukan lah nombor ekor 4D apa ke benda tu..

Dah 2 hari ni my other half hantar pi keje.. dok lalu kat bawah signboard yg tulis Whats Your Number ni.. makanya hari ni baru tergerak hati nak pi tengok..

Ha, korang pi la try pulak.. saja nak tengok bpa juta nak kena ada utk retire dengan aman damai.. its your choice.. nak modest ke.. nak comfortable and what nots.. tp sapa la yg takmo retire dengan jutaan RM dalam bank.. ye dak?

So.. whats yours?



Nota kaki: To be frank, part letak current cash value unit trust tu, nak tergelak syahdu pun ada.. :P



11 comments

Tiada ulasan: