Cari Something?

Ahad, Februari 22, 2009

Samakah?

I'm waiting for Merlin, episod Lancelot.. selalu pkl 9pm kan.. ni kes My Starz LG Grand Finale la ni.. Jadi, terpaksa la tengok dulu orang nyanyi2.. serius, ni 1st time aku layan.. not bad jugak la contestant-nya.. yg jambu ada (Ajai kata.. bukan aku).. yg daring dengan Misha Omar ada.. fuh! Segar sket bijik mata.. Ha ha ha ah ah ah..








BTW, sapa yg berjaya tengok Lancelot, mamat yg berlakon jadik Lancelot tu, adakah sama dengan mamat yg dok melukis the future dalam Heroes? Excuse kan gue ek.. aku kan susah nak cam muka.. Ha ha ha..

Updated: Confirm org yg sama.. pakcik Google telah mengesahkannya.. haii.. tetiba nampak dia hensem lebih plak bila jadik Knight of Camelot ni walaupun sekejap.. 


9 comments

Tiada ulasan: