Cari Something?

Khamis, Februari 26, 2009

Short Update

I'm still hibernating.. ha ha ha.. tp sementara bos belum masuk, sempat la nak tulis kejap.. 

He has a room allocated for him.. tapi dia pilih untuk duduk di cubicle yg boleh nampak skrin ku ini.. Apakah? Although aku menggunakan Chrome utk aktiviti sosial, manakala Firefox untuk urusan kerja, still.. buatnya tetiba dia nak testing kat PC aku ni, TERKLIK plak Chrome, dan nampak plak blog2 korang, tak ke masak mak ni? hua hua hua..








P/S: Sapa yg minat Takuya Kimura, saksikan kemunculan beliau di 8TV Ahad ini, pkl 3 petang.

P/P/S: Aku ada benda yg nak kena bayar before 28/2.. tapi M2U asik system busy je.. duh!!




5 comments

Tiada ulasan: