Cari Something?

Selasa, Mac 17, 2009

Anak bujangku sudah besar

Dah lama tak cite pasal Amir.. mungkin sebab dia dah makin besar dan takde benda2 cute yg dia bley buat nowdays.. so ibu takde modal nak memblog di situ.. ah ah ah..

anyway, last Friday night, my other half ada keje sket.. so that left me with the kids.. salah satu tugas hakiki aku sejak zaman berzaman adalah membasuh botol susu depa.. nak suh depa basuh, tangan tak sampai nak bukak pili sinki..

Usually, kalau minum susu kat atas, diorang letak atas dressing table.. kalau minum kat bawah, mmg dah reti letak dalam sinki..

tp pada hari tersebut, jenuh aku dok cari botol Amir.. tp tak jumpa.. sbb depa 2 beradik ni kalau menyusu, mmg berjemaah la kaedahnya..









Dah letih mencari, aku tanya je terus.

"Botol Amir mana? ibu cari tak jumpa.. "

"Amir minum pakai cawan la bu.. Amir dah besar"


oh ye? last time pun kata dah besar.. tp sekejapan je besarnya..










But this time, it've been 4 days in a row.. harap2 berkekalan la sampai ke sudah.. harap2 kali ni Amir betul2 dah besar :)

10 comments

Tiada ulasan: