Cari Something?

Ahad, Mac 15, 2009

Ku Mohon

Sapa tengok cerekarama malam tadi?



Aku mmg dah pasang niat nak tengok sbb ada Fahrin Ahmad.. OK la.. sbb ada Fahrin Ahmad.. start minat mamat ni masa dia berlakon dengan Sharifah Haslinda dalam cite kawen kontrak tu... apa ke nama tajuknya.. Salina?





Yeah, cerita dia berkisar pasal Muslim yg hanya pada nama.. which later, in my view, the husband kembali ke pangkal jalan atas doa si isteri yg tak putus2.. kalau la kita2 ni, laki buat camtu (tido dengan ppuan lain + what nots) dah lama cabut!


Benda wajib tak buat, tapi sunnah kawen 4 nak follow.. Typical right? Ha ha ha..

Bab yg sakit hati, macam takde rasa bersalah je ngaku ada affair dengan ppuan lain.. Ngaku siap tido berbagai.. wth?


All in all, OK la.. takde la merapu sangat.. dan aku sangat setuju bab teguran Julia Qadija (Elaine Daly) terhadap bapa mertuanya.. dont you think so?

12 comments

Tiada ulasan: