Cari Something?

Isnin, Mac 30, 2009

myJodoh :P


Baru-baru ni, ada seorang hamba ALLAH telah menghantar email kat aku.. aku sure sangat ni mesti hasil daripada penghantaran email secara automatik dari address book.. ala, macam FB and what nots tu.. kalau tak tekan SKIP, tekan NEXT je.. selamat la sume org dapat email..

Ia merupakan email dari myJodoh.net.. Berikut adalah antara isi kandungannya

myJodoh.net telah wujud semenjak tahun 2002 dan merupakan portal pencarian pasangan hidup yang pertama dibina untuk muslimin dan muslimat di Malaysia. Secara diam-diam myJodoh.net telah membantu beratus-ratus pasangan menemui pasangan hidup mereka.

Anda dijemput untuk menyertai myJodoh.net sekiranya anda 'sedang' dan 'bersungguh-sungguh' di dalam pencarian pasangan hidup.
Klik pada link berikut untuk menyertai myJodoh.net.
http://www.myjodoh.net/
p/s: Sekiranya anda telah berumahtangga, sila abaikan emel ini. Mungkin rakan anda, bukan nama sebenar telah dengan tidak sengaja mengarahkan emel ini dihantar.
Ada yg ketemu jodoh di myJodoh.net?

6 comments

Tiada ulasan: