Cari Something?

Isnin, April 06, 2009

Kali Pertama

Saya baru diperkenalkan dengan minuman ni Sabtu minggu lepas tatkala sesi berkunjung ke Giant Taman Connaught. Dapat rasa dalam bekas kecik kiut miut tu, sedap! terus sambar 1.. 


Time beli ni ada promotion.. dapat 3 straw free.. perisa coklat atau strawberi.. tak test lagi in action.. kata promoter, kalau budak2 minum susu guna straw tu, perisa susu yg asli boleh berubah menjadi rasa coklat ataupun strawberi.. ntah mana2 ntah straw tu.. kah kah kah..






2 in 1.. campur oat daaa..
tp takde la rasa kasar2 oat tu kann.. 


Nota kaki: Percubaan pertama letak watermark.. Lama aku terkebil-kebil depan Picasa ni tadi.. Hmmph..

11 ulasan:

mamaDhea berkata...

sedap ek CY?

boleh ler sya try cari pasni klu gi.ant. ;)

Yan berkata...

Sya,
sedap la kat tekak mak.. if you love oat, should be OK la kot..

MommyDania berkata...

i kenot go dgn milk! huhu

jeles la org letak watermark nih.

:: vErde+hAzizi :: berkata...

aaaaa...looks delicious! nak cari n try laaa ;)

Ealyie berkata...

ko mmg tau CY.. ni namanya pomoter tak bergaji!!

syedap ek??

miz_eda berkata...

Yan,

nanti aku nak buat satu entry khas mengenai straw tuh..tungguu..

Mama Adib berkata...

aa betul promoter tak bergaji, mak dah tergedik nak cuba beli

Yan berkata...

MD,
perhaps you should try the straw then.. kekeke..

Verde,
kalau you dah biasa rasa HL, then ni takde hal punya.. confident je mak!

cik ely,
sedap la pada tekak mak.. berebut dengan Arif :P

Efi,
sila.. sila..

MAA,
gedik, jangan tak gedik.. kekeke..

JuE berkata...

wehh.. rasa susu ke apo nih?? ko tau le aku kann... alergik rasa susu except berperisa... tingin nak try...

Yan berkata...

J,
kau suka HL? then, HL + rasa oat.. kalau betul la rasa oat camtu.. its not typical milk la.. kalau tak tahan, mintak straw tu.. kekeke.. promotion diorang bagi straw free..

Marisa berkata...

Yg straw tu nama dia Sip ahhhh kan?
dulu kwn aku perkenalkan. dia nak bg anak dia minum susu plain.... soo... bila pakai straw tu.. ada la perisa sket.....