Cari Something?

Selasa, Mei 05, 2009

Sakit Leher Pulak

Masih lagi sakit dada? Hahahahaha.. pikir pasal $$$ ni mmg sampai sudah tak abis ye tuan puan.. 



Sebetulnya leher saya sakit.. salah tidur barangkali.. eh, takde barangkali-barangkali.. mmg itulah puncanya.. sejak hari Ahad lepas.. semalam dah tak tahan, saya ke rumah makcik utk menyerahkan leher saya utk diurut.. 45 minit yg penuh dugaan.. terpejam2 mata saya tahan sakit.. katanya saya minum teh.. angin! so urat dah seronok kena pam2 dengan angin.. hua hua hua..



Sehingga ke saat ini, masih sakit lagi.. agak2 kalau pi klinik, dapat MC tak? ahaHAhahAHahaha.. bengkak OK!! especially di bahagian er, persimpangan? pangkal leher + bahu itu.. semalam time urut, rasa sakit sampai area tulang selangka.. 





Kredit untuk tuan punya gambar

/Gambar sebenar tidak dapat ditunjukkan kerana kawasan kejadian adalah berstatus sensitip :P

9 ulasan:

kaezrin berkata...

cik yan saya masih sakit dada..sungguh....and yes saya rasa anda akan dpt mc dgn mudah sekali..pehgilaaaa...

::Umi Sufira:: berkata...

Siannya Cik Yan..mungkin jugak penat..tu yang sakit bertimpa2..gi lah amik MC...mana tau dapat..:)

madamoiselleczar berkata...

aku rasa kesan kena urut telah menyumbang kpd bengkak ittew kot nyah? :p

Yan berkata...

cik kaezrin,
tp doc kat bawah ofis ni tak friendly gitu.. urgh..

Umi Sufira,
hajat di hati, begitula.. hihihi..

Za,
asal aku ada bengkak kat leher.. tp dah urut, dia surut.. dia pi turun tempat lain plak.. cobaaann..

KS berkata...

sila2 ke klinik. jangan lupa buat muka yg sakit teramat :P

kalo doc tu tak bagi, hishh kejam la dia tuuu..

btw, i sakit tengkuk. kolesterol kot :P

Yan berkata...

KS,
baik! akan saya usahakan malam ni.. eh serius ke kolesterol? harus buat blood test..

Ida berkata...

angah dah cal doc, besar kemungkinan sakit kat situ beguk! kalau blum pernah kene, mmg akan kene.. sekali seumur hidup aje..

Apa pun, buat ujian darah lg bagus.. dpt detail!

Zuhaini berkata...

siannya... sila la ke klinik dan mintak MC! :)

Yan berkata...

Pit,
its not beguk.. beguk lain tempatnya..

cik Zuhaini,
tak dapat.. lakonan mak tak menjadi gamaknya..