Cari Something?

Isnin, Jun 29, 2009

Demam Transformers

My other half dah selamat merembat 3 bijik Bumblebee dari Petronas last week..


Bukan gambar sebenar :P
Pic taken from Kernel Panic

"Banyaknya yang?"

Dahh.. karang kata tak ingat anak :P

Ye lah, baru ada boys 3 orang kannn.. hua hua hua..

The boys sangat excited OK.. tp masa diorang layan Transformers 1,

"Abah, kenapa robot Alis tak besar macam dalam TV?"

Sabar je la.. dah robot pun RM15.90 je dik.. kot RM1,590, dapat besar kau la gamaknya :P


Amacam korang? Dah rembat? My sister kata kat JB, mostly dah abis.. dah 5 petrol station dia terjah..

Schedule of release,

5/7/2009 - StarScream
12/7/2009 - Optimus Prime & Megatron.. weeee..


13 ulasan:

MommyDania berkata...

harus sudah. t shirt pun dh. ;) tp cinonet betul kan?

jua berkata...

mak takyah rembat sbb dapat free utk Faris.

CY3.5 berkata...

MD,
T-shirt pun dah slamat.. and yes, very the cenonet..

Jua,
ada extra tak? ngeeee..

Ms Lola berkata...

AKu baru nak layan Tx 1. Aku dah belikan Sofea Bumble bee and Sound wave kat toys r us dulu. (tp tak leh transform). Kaku je :(

wawa berkata...

i have bought starscream today.

ya belum keluarlagi, next week baru keluar.

:)

dan ya sangat cinonet, but kalau nak beli yang besar sedikit, wah mau beratus. tak sanggup kan lagi22 kalau anak bukan seorang.

:)

wawa berkata...

oh sebenarnya terpanggil nakkomen sebab kernelpanic itu kawan saya.

:)

honeylanz berkata...

wajib serbu petronas esok pg nih..harap2 ada lg..mau 2. satu utk ac n satu utk ery...

n.i. berkata...

samalah kita... tapi rasanya bumblebee itu ntah ke mana... i jumpa kepala kat tempat lain, badan kat tempat lain... sabar ajelah...

t-shirt tu memang harus ku miliki, bukan utk anak2 tetapi utk diri sendiri, boleh? hehehe

KS berkata...

sudah dirembat. budak2 tu dengan i payah sket la kan nak dapat. so bila bapaknya sampai jek dari china sabtu lepas, masuk2 kereta jek terus buat cerita sedih nak transformer. dapatttt!!!! bapaknya pon sama excited... boys will be boyskan regardless of umur.. :P

Marisa berkata...

me tak beli lg.... tak lama lagi dia mesti mintak kalau tgk kwn2 dia ada..

CY3.5 berkata...

Ms L,
kena kejang otot kot? heee..

wawa,
wah wah wah.. camne bley terlepas starscream cepat benar ni? hehehe.. kernelpanic ni geng UNIX ka?

honeylanz,
satu resit, bley beli max 3.. beli je 3.. puas hati :)

n.i.,
T-shirt ni, budak2 tu pakai nampak besar.. tp mak budak yg tengah membawak ni macam tak muat la plak nak rembat :P

KS,
exactly.. la ni abah diorang makan hati la tak dapat nak join.. pinjam diorang punya je.. ha ha ha..

cik Marisa,
hang beli je buat standby.. ngeeee..

mommyct berkata...

whoaa...harus elak membawa anak2 ke petronas...hehehe T_T (mak yg kejam)

Mysunshine Gift Shop berkata...

salam dear,
anak i pun giler Transformer ^_^ u cna buy from ebay... can get good price if u buy the second hand...

macam baru ajer.. ^_^

zar