Cari Something?

Selasa, Jun 02, 2009

Sesi Luahan Perasaan

I was so excited to update my blog yesterday.. TAPI, thanks to er, salesperson or whatever di M4Xi5, i cant online!!!



Ceritanya, my other half went to one of the service centre apa ke benda, nak terminate salah satu broadband yg dia ada..

This lady mintak his IC number, dan dengan canggihnya kuar la sume rekod-rekod gamaknya.. then my other half cakap,

"tolong check betul2 ye.. saya ada 2 akaun.."

this lady kata, "ye.. saya tahu.."





dan2 je bila balik umah, dah takley online guna er, modem yg portable apa ke benda tu.. the one yg kitorang nak terminate is yg guna ZTE modem bagak which comes with a telephone tu..






call, call call.. kata dalam sejam dua bley online.. guess what? sampai pagi ni pun tak dapat2..




mana emoticons yg seswai ni.. mana?


/shock

8 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

phewwww... nasib baik ada emticon yg sesuwaiii...;p

Ms Lola berkata...

Ko shock, ya... nanti aku ada entry shocking

MN berkata...

kellas emoticon ko nyah... :)

CY3.5 berkata...

cik Intan,
takde plak yg marah berasap-asap :P

Ms L,
sila lah post kat blog cecepat :)

MN,
nasib baik ada sket je.. kalau byk macam kat skype, mau juling bijik mata aku nak pilih :P

Zuhaini berkata...

oh kesiannya... :( so now dah ok..?

*mr hubby beli modem dulu, x dapat pulak yg ada phone! :)

madamoiselleczar berkata...

aku plaks..mmg nak kasi cantas jek ittew maxis broadband..haram zadeyy slow nak mampus seyh...laju lagik siput bab*i tawww! gerrrr haku....hish!

bak mai emoticon ..kasik pinjam! :p

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
ni memblog dari ofis.. kekeke.. tak tau la apa kesnya.. terminate cepat je.. nak dapatkan balik line, berjam-jam! dah la salah dia plak tu.. heee.. hangin mak!

Za,
amik la mana2 emoticos yg kau berkenan.. kah kah kah..

ar.nie berkata...

Eii hampagas!

Saya tak sabar nak tunggu hujung bulan nie, sbb nak terminat itu maxl5 wireless broadband. Kdg2 xleh nak connect langsung.

Seb baik dah buleh masuk streamyx broadband. Tapi, rugi sket laa, ader 2 acc dlm masa yg sama. Kalau terminate tak cukup setahun, kena denda kan?