Cari Something?

Isnin, Jun 15, 2009

Tido asing

Its indeed a very sleepy day for me..

Last night, my other half dah start train Amir & Arif utk tido di bilik yg berasingan dari bilik kami..

Zeri? Zeri tak tido dengan Amir?

Zeri tido dengan ibu..


Ni adalah percubaan kali kedua.. percubaan pertama dolu2 telah digagalkan oleh ibu mereka sendiri.. Ha ha ha.. sbb rasa macam pelik plak dah tak bersesak2 dalam 1 bilik kan..



So, why sleepy? Sebab, asal je my other half pindah masuk bilik, akan kedengaran la suara Arif..

"Abah?" "Abah??" "Mit, abah mana abah?"

Argh.. ada sensor ke apa budak bertuah sorang ni.. ha ha ha..

Tengok lah sejauh mana bertahan..






Nota kaki: Satu hari suntuk Arif berjaya diaperless semalam.. Kalau berjaya lepas2 ni, dia berjaya toilet train sebulan lebih awal la daripada Amir dulu.. bertambah la koleksi anak2 bujang yg dah besar kat umah ni.. ahaHhahAHaha..

7 ulasan:

MN berkata...

oh, good luck bebeh!
aku masih lagi bersesak2 lagi dalam bilik tuh!

Mama Adib berkata...

slamat maju jaya bab diaperless

adib bila ntah nak grade

smlm dia berlagak tak mau pakai, tp bila dia lena ku pakaikan jugak.
pagi ni dia mengamuk.. kan adib dah cakap tak mau pakai

ceh padahal tak pakai mesti banjir satu umh aku

ooh terpanjang lak

Zuhaini berkata...

good luck!

wah.. diaperless.. bagus tu! tahniah!

KS berkata...

gud luck!!!

percubaan i gagal setelah seminggu. adiknya ok tido lena, tapi abangnya yg asik terjaga. by end of that week, kitorang dah mcm zombie sebab asik ulang alik ke bilik diorang. last2, mission aborted dan kembali kepada asal.

skang, semua pon happy haha :)

ainie aziz berkata...

gud luck in tido asing. kitorg still fail. bila anak-anak ok, ayahnya plak tak ok. rindu la, tak puas lagi nak bermanja la, tak best la tak dapat peluk diorg tgh mlm. so, back to our normal life...berderet 5 org kat dlm bilik. hajatnya nak tunggu yang sulung masuk sekolah rendah baru tido asing. apa-apa je la...(eh sori tertiru tag u). hehe!

CY3.5 berkata...

MN,
malam ni baru nak masuk malam kedua.. kekeke.. tp awal pagi tadi, Arif dah slamat pun tido kat katil kitorang..

MAA,
si Arif pun, husband aku pakaikan time dia dah lena tido.. terkezut dia tengok ada diapers pagi tadi.. kekeke..

cik Zuhaini,
belum betul2 grad lagi..

KS,
last time, i tak ingat bpa lama kitorang try.. this time, since dah tulis kat blog, hopefully bley la recall tempoh percubaan tu bpa lama.. hehehe..

cik ainie,
thats what I told my other half dolu2.. tu yg gagal tu.. kah kah kah.. masa kecik la nak tido dengan kita kann.. we'll see how its gonna be this time..

NeroEcha berkata...

Aku pun kena train gak ni harap2 bjaya per pisah katil