Cari Something?

Rabu, Julai 01, 2009

Impian Terpendam

Ada satu impian ataupun er, kegedikan yg terpendam dalam diri saya..




Boleh imagine tak, ibu anak 3 nak masuk 4 ni, berangan nak naik ni..













































Pic credit to On WallPaper


Dengan leather jacket.. bla bla bla.. helmet full face.. Auwww.. rangginya I you!

Tambah2 tengok plak ada mamat ni dalam La Dolce Amira smalam.. eh, bukan tengok mamat tu.. tengok motor dia.. ngeeee..

Anda ada hasrat terpendam? Hehehe.. sibuk lagi si CY3.5 ni..


Nota kaki: Tapi saya takde lesen motor.. so, jadik pembonceng my other half sajalah kaedahnya..

12 ulasan:

MN berkata...

ko biar benor CY???

jua berkata...

hang tunggu lg 3 bulan, waktu tu hang bawak bike tu. mak confirm hang masuk paper muka depan

"RANGGI! IBU SARAT BERJIWA MUDA"

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

apa kena dengan cik yan nak bergaya ranggi plak dah...

Nanak berkata...

wah, ibu malatops ni..hehee

Zety Zin berkata...

huiyo! sungguh di luar jangkaan impian CY nih.

Marisa berkata...

iah..iah..iah.. tak sangka cempedak menjadi nangka.... saya amatlah takut naik motor. saya tidak pernah naik moto (motor kapcai je punyg ada kat umah) dgn hubby.

ranggi tau CY ni. mentang2 anak tiga2 laki...

CY3.5 berkata...

MN,
benarrrr.. tp kekal sebagai impian saja la buat masa ni :P

Jua,
3 bulan lagi, penyek tayar motor tu nak tampung berat gua..

cik Pau,
berangan kan best.. ngeee..

Nanak,
belum la meletup lagi.. kah kah kah..

ZZ,
try la cik ZZ.. duduk blakang encik abah.. feeling2 macam, er.. tak tau la camne nak cakap..

mamaDhea berkata...

ahaks.. ada lagi yer CY nak naik itu mamat.. sila sedar perut anda sedang err, boyot? :P

tapi kan CY, saya tgh berkira2 nak amik lesen moto nih.. ahahaha.. ceh, tak sedar diri tu pendek.. :P

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
saya pun tak pernah.. konon2 bila dah sampai seru tu, nak naik motor tu lah.. heee..

Sya,
yo yo.. tu nampak word terpendam tu? kekeke.. motornya pun belum ada lagi Sya ooooii.. btw, sila amik lesen.. tinggi pendek bukan ukuran.. cewah!

Ms Lola berkata...

AKu punya impian ialah.... mempunyai Nathan Petrelli sebagai boipren! Ini baru betul BERANGAN.

CY3.5 berkata...

Ms L,
ngeeee.. apalagi, superimpose la gambar kau dengan dia jadik bf-gf..

knv berkata...

boleh berangan yea? mak nak banglo satu free udah laaa...

:P