Cari Something?

Rabu, Ogos 12, 2009

Twitter


Anyone?

Baru semalam sign up.. Semuanya gara² ini lah.. tp follower takde.. camno? Ngeee.. Gigih la tu konon nak cari duit kat internet :P


7 ulasan:

jua berkata...

aku ada dah. tapi bukan yg kutip duit tuh punya lah. yg biasa je.

Ms Lola berkata...

Signed up, but abandoned. Hahaha

n.i. berkata...

i x sign pun...

::Umi Sufira:: berkata...

twitter ni apa pulak cik yan? apa fungsi dia..?

MommyDania berkata...

sy sama dgn ML, abandoned. eh..twitter pun blh generate duit kah?

Nur berkata...

TWEEEEETTTT!!!!the verdict of the baby scan???pink or blue?

CY3.5 berkata...

Jua,
mmg biasa² jugak.. kena signup yg churp churp tu utk kutip duit..

Ms L,
aku pun rasa macam abandoned jugak.. nggak ngerti gue..

n.i,
kot FB pun tak terlayan, better remain that way.. heee..

US,
tak tau la nyah.. mak pun tak abis godek lagi.. tp more like untuk memberitahu seantero dunia apa yg kita tengah buat skarang.. kot?

MD,
sign up churp churp baru bley bikin duit..

Nur,
dah tulis kat posting paling latest (buat masa ni)..