Cari Something?

Isnin, September 28, 2009

Isnin Yang Lemau


Sapa yg rajin nak pi keje lepas dah lama cuti?














Baru je sampai ni ha.. nasib bos belum masuk :P


9 ulasan:

honeylanz berkata...

sampai tepat 8.30 am pg td. ni sedang pulun keje yg melambak!! hehehe

CY3.5 berkata...

Has,
dah la bos dari Jepun ada ni.. argh!

Rozy berkata...

ku pun malaih tahap super gaban nih...
ingat nak amik EL lagik tp kenangkan utang report bertimbun..huhu

Nur berkata...

sy pun lemau lagi w/pun da start keje hr khamis lps...huhuhu

m-i-o berkata...

kahkahkah!

mak dh warm-up sejak khamis lepas, sama macam cik nur. masa tu memang lemau abis la. penat travel pun tak ilang lagi.

so arini kira dh tak berapa lemau la. kira suam-suam lemau gitu. ah ah ah :P

Tanpa Nama berkata...

Angah pun lemau long.. nsib baik keje gomen.. :P

ainie aziz berkata...

lemau tahap gaban, dah masuk angin dah ni. hahaha!

CY3.5 berkata...

Rozy,
bestnyaaaa ada EL lagi.. saya ni.. hmmmph..

Nur,
ngeee.. saya ni mau sampai Jumaat lemau :P

m-i-o,
esok sure dah tak lemau dah ni.. kan.. kan..

Pit,
ah ko.. saja nak buat org jeles :P

cik ainie,
mmg.. rasa nak melepek je..

KS berkata...

i cotii lagi ari niii yayyy!!

bestt ooo jenjalan tayah pi ofis :P