Cari Something?

Jumaat, September 18, 2009

Plan Raya Kami


Orang lain dah selamat ada kat kampung.. saya baru nak isytihar plan.. ahAHHhaHAHahAHa..

OK-lah. Berikut adalah tentatif program :P

  • 18/9 malam ni lepas tengok Nurkasih - gerak balik PD. Fetch SIL kat Shah Alam masa on the way.

  • 19/9 - pulun buat kuih tat.. 1-2 adun.. lebih kalau larat..

  • 20/9 - 1st raya @ PD! Gerak ke Jelebu dalam tengah hari gitu utk ketemu parents & adik² saya di sana.. lepas Asar gerak balik PD.

  • 21/9 - raya sakan di PD

  • 22/9 - pagi, gerak balik Sabak Bernam (insya-ALLAH)

  • 23/9 - petang, gerak balik PD dari Sabak Bernam

  • 24/9 - menyibuk apa yg patut utk prepare apa yg patut sbb parents saya nak mai beraya kat umah besan.

  • 26/9 - gerak balik KL.. kot.. ntah² hari Ahad baru nak gerak pasal nak layan CSI bagai kat Astro

Settle la kaedahnya ye?

Nota kaki: Terima kasih yang.. sbb offer I balik jenguk atuk & nenek kat Sabak :)

6 ulasan:

CT berkata...

Selamat Hari Raya Cik Yan sekeluarga...

ooo org PD ke..dekat je la...

sama la..CT pun duk kat ofis lagi ni...if bos allow to dismiss early..bukan ke best...eheheh

Ms Lola berkata...

Nyah, ko dah tukar duit ke??? Ngeeeee... itu je lah soalan aku, takde benda lain

mommyashvin berkata...

Wishing you a joyous celebration and properous days ahead.
Eid Mubarak! Friend.

With Luv,
Mommy Ashvin & Family!

CY3.5 berkata...

cik CT,
dekat pun, kot jam.. eeee.. mintak simpang.. kekeke.. saya kalau dapat dismiss awal, rahmat sungguh la kaedahnya :D

Ms L,
aku rasa macam nak pangkah je, TAPI tak buat.. ngeee.. tak larat la weii..

mommyashvin,
thanks for the wishes dear :)

MN berkata...

hehehe...bagus ko siap plan bagai.
aku ikut PIL aku la nak bawak mana.
aku follow aje..
menantu mithali kah? :P

CY3.5 berkata...

MN,
in laws aku mmg tak kemana.. pasal sume sedara mara ipar duai bagai mmg datang lepak umah diorang time raya..