Cari Something?

Ahad, September 20, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1430 H



Kami sekeluarga,



ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin
kepada semua kawan-kawan yg selama ini datang berkunjung dan
memeriahkan ApaApaJe™ baik secara riuh ataupun senyap :P


Dengan rendah hati, saya memohon maaf kepada semua..
Mana la tau, kalau ada posting² atau komen² saya
yg pernah menghiris jiwa, hati dan perasaan..


Harapan saya, semoga persahabatan yg terjalin antara kita
kekal hingga ke akhir hayat, insya-ALLAH.


Semoga selamat pergi & balik kampung ye :)

Nota kaki: Balik² guna gambar ni je :P

4 ulasan:

Umi Nawfal berkata...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin CY!!

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

selamat hari raya. akak pun mohon maaf zahir batin ya.

eridanus berkata...

salam aidilfitri buat CY and famili :)

p.s. kalau tak salah saya, u penah request from MN (kalau dia balik perlis) untuk ambil gambar padi masak menguning kan? kebetulan saya beraya di jitra tahun ini dan padi memang masak menguning (tho kebanyakkannya dah dituai) tapi saya akan try my best for ibu mengandung ini ya! ;)

CY3.5 berkata...

Umi Nawfal,
semoga tak lambat saya nak reply komen ni :) selamat hari raya 2u too :)

Ibu ZAAZ,
sama-samalah kita :)

cik eridanus,
wahhh.. tak sangka ada org yg perasan request saya tu.. hihihi.. saya balik Sabak baru ni pun, sawah kat Tanjung Karang dok menghijau.. kalau dapat yg menguning, terima kasih banyak-banyak :))