Cari Something?

Sabtu, September 12, 2009

Siapakah Wanita Berpurdah Itu?


Sapa yg tengok Nurkasih semalam? My guess, Aliya ni Ayu Raudhah.. Raudah? apa-apa je la.. heee..



Sebenarnya saya tertengok lambat.. 9.12pm baru turun.. apa yg letih sangat, tak tau la.. tp lepas Maghrib je terus takley tahan-tahan dah mata ni..


Anyway, cerekarama malam karang tajuknya Anna Maria.. nampak Fahrin Ahmad je, terus set nak tengok :P lagipun macam cerita kelakar-kelakar gitu.. OK la kan.. koser la nak nangis-nangis bagai time ni..


16 ulasan:

mazlyna berkata...

yer...ayu raudah...tengok mata agak dah...dengar suara...KONPEM...tengok nama pelakon...memang sah dia...;)

Mar berkata...

memang confirm ayu raudhah. ayu raudhah sorang jer tak kluar lagi hehehe

mast@work berkata...

saya baru je tgk tadi ni online.. semalam tak sempat.. hehehe

honeylanz berkata...

comfirm ayu raudhah.. sbb dah ada tunjuk next episode kan?

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

he he..terteka2 juga. la ni dah tau dah.

ni sedang menonton anna maria.

isz_3707 berkata...

dari mata itu aku juga rasa ayu raudhah

Abrahyn berkata...

yup! that's ayu raudhah yg lebih cantik bertudung dari tak bertudung...

Nanak berkata...

ayu raudhah..

eZa berkata...

sy pon teka ayu raudah ;) cekerama smlm layan jugak. santai ;)

CY3.5 berkata...

mazlyna,
aiseymen.. saya jarang tengok credits.. tu yg sesuka hati teka :P

Mar,
saya lepas abis je, terus tak tengok apa dah.. ngeee.. tu yg tak tau pun nama dia mmg dah siap ada..

mast,
bley la nak catch up first 12 mins :D

Has,
yg pakai tudung tu ek? shot jauh, tak perasan muka..

ibu ZAAZ,
bestkan anna maria.. tp a bit slow la.. pasal byk sangat flash back..

cik isz,
pergh.. aku dengar sora baru bley cam :)

abrahyn,
agree!

Nanak,
dah macam AAC kan?

eZa,
yep.. saya layan dengan BIL, biras & MIL.. si dia layan awal2 je.. tu pun dah gelak2 sakan..

zailamohamad berkata...

aisey, ape ending citer anna maria tu ek??? saya layan juga jap, syok tengok cerita macam ni, teringat plak zaman baru2 kawen;p

CY3.5 berkata...

cik zaila,
tengok takat mana? hahaha.. diorang tau maria tu wifey dia lepas patient yg anna kata gemuk tu mai umah datin.. then depa siasat sampai ke spital..

ida berkata...

aliya of coz ler lakonan ayu raudhah..bakal isteri aidil..berkat doa ibu di Jabal Rahmah(bestnyer terus dpt 'cash'..) ;)

anna maria tu doktor gak tapi berhenti setelah berkahwin..nak amik ati punye pasal terpaksa tipu jd tukang gaji..last2 terpaksa mengaku bile mak dia nak kawinkan dengan si adik..

Ms Lola berkata...

9:12 ko kata lambat??? Ngeeee... lagi 12minit nak habis citer baru aku kata lambat :p

Mrs. Kown berkata...

yakin betul la dia. mata dia lawa betul dalam tu. =P

CY3.5 berkata...

k ida,
harus la ke jabal rahmah kalau gitu :D

Ms L,
kalau 12 minit lagi dah nak abis, aku confirm tak turun terus :P

Mrs Kown,
tu la kan.. tak sabar nak tunggu Jumaat ni :)