Cari Something?

Jumaat, Oktober 30, 2009

Caca Marba


Officially 37 weeks today. Tak tau nak describe camne perasaan. Deep inside, "wah, gua bakalan menjadi ibu utk kali ke-4.." Ngeee..

Sume routine yg dah lama tinggal bakal berulang.. Berpantang.. urut bagai.. yg paling tak sabar, nak nyusukan #4.. Fuh! Walaupun baru je rest nyusukan Zeri since June lepas, tp rasa macam dah lama je..


Tak sabar nak menunggu kepulangan si dia,

6 ulasan:

MN berkata...

hehehe..selamat beb. selamat...

Sayang.Ibu berkata...

semoga selamat semuanya...:)

Abrahyn berkata...

mudah2an semua selamat...jgn lupe update ye...nak tgk baby...:p

honeylanz berkata...

x sabar lak nk tggu n3 # 4

Queenin Murni berkata...

hmm.. still online lagi??
isk isk..

i guess.. bila one day dah takde entry tu, that means u pegi beranak kot. :P

CY3.5 berkata...

MN,
hopefully just another week to go.. aku dah jalan ngalahkan penguin niii..

cik Intan,
mekaseyyyy nyah..

abrahyn,
gambar sure blur pasal pakai camera handset je pun nanti..

Has,
yours truly pun.. hahaha.

QM,
sementara ada connection.. heee..