Cari Something?

Khamis, Oktober 29, 2009

From BTS with Love


Yours truly @ home. Mana lagi :)


insya-ALLAH petang ni in-laws akan datang menjemput saya pulang ke PD. Bak kata MIL, kalau jadik pape sementara si dia masih outstation ni, boleh la saya dihantar ke Hospital PD.. nak diharapkan kepada adik² bujang saya, mau panik tak tentu pasal.. Hee..

OKlah.. nak melayan Will Smith in Hitch kejap.. asik Zeri je tengok Cars.. ibu pun nak layan movie jugak!


Till then,

4 ulasan:

fauzi-maya berkata...

bestnye dok umah..all the best beh (boleh ckp all the best ye..hehe)

~Umi.Sufira~ berkata...

Untungnya CY...MIL yang sungguh memahami..selamat menonton movie!:)

m-i-o berkata...

weh, nak beranak katne ni? kalo kat area bangi, mak datang siap2bawak cincin nak menyunting bunga! excited nak sambut menantu le katakan. hihihi:)

*lgpn sementara jari baby halus lg ni buleh la tempah cincin emas. kang dia dah besar besok, makin besar plak nak tempah cincinnya!

kahkahkah :P

MN berkata...

kat rumah ko nyah?
patutlah tidak online...