Cari Something?

Rabu, November 25, 2009

Suatu Petang Itu


#4 dh discharge. Alhamdulillah. Latest readingnya 14.6. Sbb dh bwh 15, maka pulangla kami.

Boleh la layan H mlm karang dgn anak dara sorang ni.

Nota kaki: Gazillion thanks for the doa.. Appreciate sangat-sangat.. Sayang korang!

7 ulasan:

Azure berkata...

dan akan ada banyakkk lagi aktiviti mak dan anak dara lepas ni. best kan? lepas ni tak sabar pulak nak tunggu dia besar sikit, bole shopping together-gether gitu.

honeylanz berkata...

sempat ke layan H ;)

miz_eda berkata...

bak kata mak bidan yang urut aku last time, waktu paling kritikal adalah sblm tanggal tali pusat, once dah tanggal, maksudnya kuning sumer dah takde..wallahualam

nway good to hear that ur baby dah OK..tak sabar nak tgk rupa dia..ikut muka sape la gamaknya

m@y berkata...

CY,
cepat2 upload pic..x sabar nk tgk muka gegurl ;p

knv berkata...

take care sis! have fun with ur little girl!

Mummy Dasy berkata...

Alhamdulillah... nak tgk gambo BB

n.i. berkata...

cik yan... sorry asyik tertangguh je nak ucap tahniah kat u... tahniah ya!!!! take care!