Cari Something?

Ahad, November 29, 2009

Taubat Nasuha

X plan pun nk tgk cite ni. Because I cant stand watching a man called ketua keluarga dok bantai anak bini.

Tp, tgk la jgk. Haha. Smpi habis. Masa cite tu dh sejam berlalu, saya teringat 1 email yg mengandungi jalan cerita yg hampir sama.

Cuma ending berbeza. Dlm email, sume family lelaki itu mati dlm eksiden. Mungkin sbb x nk nmpk terlalu klise, endingnya diubah.

Seseorang itu lebih dihargai slps kita kehilangannya. Setuju?

5 ulasan:

IeYzA berkata...

sangat2 setuju...lepas kehilangan barulah menghargai segala pengorbanan...sedih gak tgk citer nie...tapi geram sgt tgk ketua kuarge yg dok asyik cari pasal dengan anak2 n bini...

Diana Sulaiman berkata...

aku tgk gak tapi tak abis... ape jadi cite tu ek?

aku tgk pon takat dia gi makan2 ngan company dia...

CY4.0 berkata...

ieyza,
dh terhantuk br nk terngadah.

DS,
dia mcm tu jgk la. One day, wife dia p kuar duit kat ATM. Org follow smpi umah. Nk rompak. Wife call, tp dia x angkat. Tau2 sume kena tikam sbb perompak x puas hati.

lailasani berkata...

setujusss.......
sy tgk gak... tp sgt tragis laa ending..
tak sangka camtu...

l i e y n berkata...

memang ingat e-mail tu...
tajuk: kalau tak suka pulangkan
tapi memang tragis le ending cite ni!!!