Cari Something?

Ahad, Disember 13, 2009

19 Tahun Yang Lampau

Pada hari ini, aku ditinggalkan oleh keluarga.




Apa nak buat. Dah masuk sekolah asrama. Hee.

Nangis tak ingat time tu,

2 ulasan:

Salwa berkata...

now i know how old CY is :)
hehehe
muda lagi anak dah 4
congrats :)
btw ttg asrama
i mula masuk asrama masa umur 10 tahun
tak nangis langsung
siap suruh mak ayah cepat balik sbb tak sabar nak berdikari
mmg sy aneh
hehehe

aramak...spammers punya pasai CY dah letak word verification..

scudmami berkata...

hmm Yan, ingat lagi ko ek tarikh keramat nih.. kalu ko tak sebut, aku pon tak ingat...

ye benar.. it was 19 yrs back.. my oh my, tuakah kita??? tidak........

ai pon tak nangis masa kena tinggal, tp bila weekend memula tu, tiap kali call rumah, sure tak kuar suare sebab dh tersedu sedan kah kah kah... hampeh je, rumah dah le sejengkal je dari sekolah kih kih kih..

tp lelama tu bila dh seronot, ramai kawan (and SA hahaha) bagai, tiap kali cuti sure nak balik sekolah cepat sebab leh 'berkelah' ngan member2 kan Yan kan...

ehhh kita sedorm masa F1 & F2 ekk.. memula aku rase ko manusia pelik.. ropa-ropanya kau adalah kau.. hehheh tak kenal tak cinta kan...