Cari Something?

Jumaat, Disember 25, 2009

Lepas Satu, Satu..

Ya, banyak juga kelainan anak perempuan aku kalau nak banding dengan abang2nya.
Pukul 4 pagi td masa aku temankan dia untuk sesi qiamullail, matanya bersih saja. Tapi bila bangun pagi yang tak berapa pagi ni, ada taik mata la plak kat mata kirinya. Harus la try titikkan susu kat dalam mata dia ni.
I am not complaining. Cuma, walaupun dah beranak 4, still ada banyak yang aku BARU tempuhi dengan anak dara nan sorang ini.

3 ulasan:

Marisa berkata...

mmg lain cik yan.... nanti makin dia membesar..... tunggu dan lihatlah sendiri... anak dara saya skrg sibuk nak tip (lipstik).. haru... haru...

:: vErde+hAzizi :: berkata...

dah tue precious kan...special skets :D

CY4.0 berkata...

marisa,
ngee. Harus anak dara ni kejung mcm ibu dia x reti make up bagai.

Verde,
panggil tuan puteri plak tu. Haha.