Cari Something?

Khamis, Disember 24, 2009

Nikmat Yang Perlu Dilepaskan

Tak tau nak letak tajuk apa.
Seems like selain seafood, aku juga perlu tinggalkan makanan yg ada cheese. Contoh terdekat adalah seperti carrot slice. Hee.
Kesian tengok. Isskk.

Whats next sayang? Adakah ibu juga tidak boleh makan coklat?
Tapi harap2 Arissa takde alergik kalau ibu terjah ABC dgn ais krim :P

Benarlah bagai dikata, untuk dapatkan sesuatu, ada yang perlu dikorbankan.

12 ulasan:

ainie aziz berkata...

takpe la cikyan. kejap je tu. dah besar skit esok, boleh tibai balik sume tu. hehe!

Marisa berkata...

kenapa? arissa allergy ke?

mast@work berkata...

err, kenapa carrot cake xleh makan kak yan? huhuhu.. cuba story sket

KS berkata...

alalalala kecian baby!


takpe, i tolong makankan ;)

MommyDania berkata...

apa jd pd arissa? cheese pun blh allergic ek? hopefully tak lama la.

CY4.0 berkata...

cik ainie, harap gitu la
marisa, yep. Mintak2 takat ni je la. Haha
mast, carrotnya bley. Cheese yg ada secoet tu tak lepas
KS, tolong, jgn tak tolong :P
MD, naik rashes. Hee

m-i-o berkata...

errr...bawang ok tak?

heee heee heee :P

aiyaa arissa, you ni memang very the pwincess pwincess la :P

MN berkata...

takpe nyah...2 tahun jer...

Tanpa Nama berkata...

naik rashes ke? irma dulu pun gitu. lepas setahun Alhamdulillah ok.

Zetyzin - malas nak login :)

honeylanz berkata...

dah besar skit nnt ok kut

lailasani berkata...

kita sama laaa... sy puasa seafood setahun setgh... sekrg 'rasa' sikit2 seafood tu.. tgk2 keadaan damia...

rizza berkata...

yan.. jgn alergic coklat dah le.. tak merasa la ko kek coklat aku hehehhe