Cari Something?

Rabu, Disember 02, 2009

Pengakuan


Kawan-kawan,

Ketahuilah, aku SANGAT suka bila dapat komen-komen dari anda semua.. mmg rasa terbalas penat lelah (penat laa sangat) menulis posting yg kadang-kadang sebaris cuma.. mana taknya, kalau takat 2-3 baris tu, mmg hapdate thru handset le kaedahnya..


TAPI, aku juga ingin la memohon maaf atas ketidakupayaan aku membalas komen-komen tersebut DAN atas kesenyapan aku ketika berkunjung ke blog anda.. sbb sebetulnya most of the time, aku hanya boleh online via handset yg melenjan WiFi yg ada di sini. Nak mereply atau membubuh komen menggunakan keyboard bukan berstatus QWERTY, mmg sangap :P


Apapun, serius aku appreciate..


sayang korang!

6 ulasan:

MommyDania berkata...

i pun syg u cy ;)

Fid berkata...

saya komen ya
kahkahkah
saya pun akhir2 ni jarang komen blog org saya sibuk sgt saya ala-ala kelam kabut gitu tapi tak tau awat p komen blog CY4.0 erk???
lu pikir a sendiri CY4.0..kahkahkah

ainie aziz berkata...

sayang u jugak....awww!

Zuhaini berkata...

sama la saya.. tak terbalas la.. tapi mmg terharu.. ada gak org nak tinggalkan jejak.. huhu..

yangyuyu berkata...

takpe, saya suka baca blog cy

yus berkata...

CY, eeeehhh..

daku ni naik komuter tahap lembap..
hat no 4 tu dah ada nama ke belum???

ampun buuuuk