Cari Something?

Jumaat, Disember 11, 2009

Sesungguhnya

saya BELUM sentuh satu pun hasil pancingan dan tangkapan saya di MPH. Masih dara gitu. AhaHAhahaHAha. Adoi la hai.

Kat PD ni, paling kurang ada 5 buah buku. Balance yg boleh tahan banyak, sume tinggal kat KL. Agaknya kalau disuruh bikin cite "Aku Sebuah Buku", mau meroyan depa dok tunggu turn bila nk dibaca.

Mmg kena ban la dari berkunjung ke MPHOnline berbagai.. dah la sejak confinement ni, membuak-buak nafsu shopping online.. cabaran betul la idup zaman teknologi ni.. dulu2, tak kuar rumah, takde la dapat shopping.. busuk2 bley kirim je kat orang... la ni, hmmmmphh..


Yang benar,

2 ulasan:

hathyiahusni (MzP) berkata...

yan,

memang ....kena ban diri dari shopping online....masa 1st time hospitalised thiya punya lah shopping giler....2nd time nie ban kan diri if tak hampeh!

Online shopping nie can be very addictive!

CY4.0 berkata...

thiya,
this time around mmg berusaha abis utk ban diri sendiri.. ngeee.. TAPI, terjebak jugak.. ntahpape :P