Cari Something?

Sabtu, Januari 02, 2010

Nuffnang Friso Gold Day Out

Apakan daya hamba.. Hajat setinggi langit, tapi tangan tak sampai. Kaki terpasak ke bumi.. Wahh..
Masa tgk kawan2 dok buh posting utk dptkan invitation ke friso gold event dari nuffnang, mmg aku dok senyap2 kat penjuru dinding. Sbb dalam tempoh pantang lagi kann..
Tapi xpe la. Dh merasa pegi hat yg 1st dulu. Nov 29th, 2008. Ah, kalau aku guna lappy, dah lama saya linkkan.
Next time, perhaps.

6 ulasan:

MN berkata...

nyah..since dah jadi SAHM, sila rembat netbook seketul. senang nak berblog :)

zailamohamad berkata...

siler jangan jeles ya;p

honeylanz berkata...

has 1st time join event dgn blogger yg sebegini...penat kejar kids. hero kecik has ni..watch out..nk ketuk anak org je kejenye... nak2 anak dara!huhuhu ;)

Tanpa Nama berkata...

Saya pegi saya pegi.

Zuhaini berkata...

sabar ya.. next year, kita pi la sama-sama! :)

CY4.0 berkata...

MN, ngee.. Mmg kena tegar la. Nk cover duit beli netbook.

Zaila, x jeles. Haha. Sbb dh pernah merasa.

Has, ramainya kawan2 blog yg pi. Last time i was like lone ranger je.

Ms A, iyolah.

Zu, insya-ALLAH.