Cari Something?

Khamis, Januari 07, 2010

Samarinda & Perempuan

Yeah, ada tajuk baru. Nigina. Yang baru abis was Suraya.

Mostly suka sangat letak tajuk guna nama perempuan. Nak2 plak yang dah ready dgn lagu. Zaman2 80-an mmg banyak bikin lagu2 macam tu.

Oh ye, Rosyam Nor berlakon ye. Sapa yg rindu dgn Manja aka Emelda, bley la layan.

Perasan tak Rosyam suka buat cite guna tajuk lagu Search? Dolu2 ada Rozana. Ala.. yang Rita Rudaini ada tu. Hee.

Yang masih tak bley pegi dgn Aliff Firdaus,
CY4.0

10 ulasan:

Marisa berkata...

sama la. tal penah layan aliff firdaus. tak berapa suka la beego berlakon

Zuhaini berkata...

saya tgk sket mlm tadi.. what a funny name! ahaha :) ingt kot india. (macam cerita Nagina)... ahaha..

MommyDania berkata...

same here..kenot go dgn cite aliff tu. nigina ni best ke?

Nanak berkata...

cite aliff tu, i tak penah tengok..baik tgk cucu betong..haha

maya amir berkata...

nyah..dulu2 aku layann gak rosyam ni..tapi lame2 aku naik muak kalau cite die jek, die mesti jadik hero (tua) pastu die sapu sume pompuan2 cantek jadik heroin die..ayoooo... mentang2 laa die yg produce ek..hehehe...

flowerella berkata...

I tak pernah dpt tgk lagi Aliff Firdaus... mungkin tak boleh nak lawan Nurkasih...

sWeEtDaRLinG berkata...

me pun tak dapat nak tangkap syahdu syahdan ngan aliff fisdaus, act tak dpt nak layan pun...

isz_3707 berkata...

klau citer ni, nama pompuan mmg sdp didengar, bila nama laki jd cam errkkkk..like 'si capik' dgr tajuk je aku dah bluegh (adakah aku manusia xberhati perot?)

Ms Lola berkata...

A ah, ko tgk je lah citer Yusof. Skit pun korg tak teringat, kan?

Nur berkata...

sbb x de pompuan x delaa air mata hehehe...

aliff firdaus mmg x ummph laa..setuju banget!