Cari Something?

Sabtu, Januari 09, 2010

Superwomen

Takde mood nak melayan Norish Karman, Aida Aris dgn Natasha Hudson (betul kan?) dan, dan suami kpd er, er, Lisdawati (formerly known as Nisdawati) dalam Superwomen.

Despite of preview yg keluar byk kali (petanda cite ni ala2 best dan masuk carta perlu tonton), aku rasa mcm takde faktor X. Wahhh..


Tengok Legolas lagi syiok.

5 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

mmg kureng, mak tengok sambal layan tenet je lebih..

Sayang.Ibu berkata...

apa kes 'sambal'??? maksud mak sambil... kahkahkahhhh

CY4.0 berkata...

sambal dowh.. mmg dah patut tido time2 ni :P

Sanaa Elias berkata...

ending tak berapa best...
habis gitu je??

mazlyna berkata...

ku pun tak paham cite ni...buat leteh jer tunggu sampai abis....ape yg superwoman?....mcm life org lain jer.....takde pun yg extra ordinary...