Cari Something?

Isnin, Januari 04, 2010

What To Do..

Mcm la byk sangat. Tp, sejak dua menjak ni mmg dh jadi pelupa banget. Baru beranak 4 kali. Kalau 7 kali, camne?
# Bukak akaun TH si tuan puteri
# Amik insurans pendidikan beserta medical card, again, utk tuan puteri
# Update blog2 lain. Lama sangat dh bersawang. Yang ni kena tunggu ada laptop.
# Add links kawan2 yg masih belum dimasukkan dlm Blink Blink. Kalau ada yang aku tertinggal, please let me know, OK?



Eh, 4 je? Haha.

Yang poyo,
CY4.0


5 ulasan:

KV berkata...

wah banyak jugak tu

MN berkata...

banyak jugak keje tu nyah... :)
ko abis pantang bila ek?

Tanpa Nama berkata...

Angah lagi berderet2 nak settle long! cuma taknak publish aje kat blog... ko tgk pun sadis.. :p

CY4.0 berkata...

KV, tak tau la bila nk langsai.

MN, pantang 44 hari udah tamat jumaat 1/1

Pit, eh, kau dh ada blog? Ngee

SWW berkata...

check out at the end of the blog:)