Cari Something?

Rabu, Februari 24, 2010

Aku Tergoda, Aku Tergoda, Terpesona


Dari kerana mata.. yanggggggg mempunyai kuasaaa.. ahAHahAHahAHa..

Ye kawan-kawan.. aku tergoda la sangat dengan posting cik Arnie berkenaan MPH Free Delivery, dengan pantas dan tukas aku ke laman yang dimaksudkan.




Apa lagi? Grab your chance NOW.

Walaupun, ye.. stok buku yang lepas2 tu MASIH TAK BERUSIK, harapnya aku tak kena ban beli buku2 ni sepertimana yang telah berlaku kepada cadar-cadar.. Bab cadar tu bukan sbb tak guna ye, tapi beli macam la kat rumah ada 3-4 biji katil :P


4 ulasan:

honeylanz berkata...

oh cikyan! has pun turut tergoda dah ni. skrg sejak anak sek xsempat mau ke jj time lunch ;)

Mummy Harith Hannah berkata...

Buku even tak baca pon, simpan lelama masih ada 2nd hand value.

Kalau cadar, err.....

Kesimpulannya, silalah beli tanpa rasa bersalah... :P

CY4.0 berkata...

Has,
silalah membeli dan membelah pursemu.. haha..

arnie,
dah slamat pun.. mmg takde rasa bersalah.. ngaaa..

zailamohamad berkata...

rajin cik yan membaca

zaila buku yang sebutir itu pon xhabis2 baca..waduuuh, mahu tambah koleksi lagi..huhuhu