Cari Something?

Jumaat, Februari 05, 2010

Being SAHM - What Keeping Me Sane

* berbual dengan si dia. Paling best time si dia cuti. Dapatla urus anak2 secara berjemaah. Sangat heaven!

* dapat email / SMS daripada kawan2. You dont know how much i appreciate those :) at least takde la rasa macam lost.

* anak2 mengambil keputusan mendengar kata :D

* ada kerja yg mendatangkan uang. Walaupun tak datang hari2, tetap bersyukur sbb dapat menggunakan otak. Seriau ooo kalau skill coding tumpul.

Tu je yang mampu terkeluar buat masa ni. Oh, mak ada meeting hari ni. Ngee.

11 ulasan:

m-i-o berkata...

meeting apa?

kesatuan ibu2 setaman? :P

Zety Zin berkata...

haah. meeting apa ye? :)

KONG berkata...

Saya salute SAHM .Lagi 4 org anak. anak u yg kecik about same timing keluar with my baby. I baru 2 bln jadi SAHM pun dah rasa cam huru hara .

uMmI berkata...

pergi mesyuarat tingkat erk...

Rozy berkata...

rasanya keja lagi releks dari dok umah jaga anak... ngeeeeeeeeeeee.. (anak baru sorang)

CY4.0 berkata...

ladies, i pegi meeting tadika budak2 ni. Ala2 PIBG gitu. Haha

Marisa berkata...

nak tanya la.... mmg different ke bab 'anak mendengar kata tu?'.. mm. means.... sefore jd SAHM & now?

CY4.0 berkata...

marisa, bukan kes berbeza. It keeps me sane kalau kita ckp sekali je, depa terus buat. Kalau 4-5 kali, agak2 la kan. Haha.

MN berkata...

terasa bangga aku! sebab aku ada SMS ko kan? ahaks!!!!

Ms Lola berkata...

bullet no 4 tu penting nyah. kalau tak, mau jam kepala otak nanti. belum smpi 40 dah kena Alzheimer :P

CY4.0 berkata...

MN, tau takpe :D serius aku appreciate.

Ms L, adoi. Baru ni aku nk bikin coding 5 baris pun dah termenung 1/2 jam nk pikir logik.