Cari Something?

Sabtu, Februari 13, 2010

Bila Beralih Tempat

si anak dara mesti menangis kaw2 punya.. ni baru je sudah sesi yang ntah-ke-berapa-kali.. Ngaaaa.. baca ayat Kursi pun tak dapat nak recall jumlahnya.. Last time encounter situasi yang sama, masa balik KL..

Adakah anak anda juga sedemikian?



7 ulasan:

maya amir berkata...

die penat tu kot.. hg jln waktu siang ke mlm?i suppose siang laa kan?

CY4.0 berkata...

maya, pukul 2.30pm jgk la aku sampai JB.

m@y berkata...

sama la jugak mek hana ni.menangis pastu sume serba x kena sepanjang perjalanan..rasanya sbb dia x selesa tido dlm kete dok goyang2 pastu badan dia letih jalan jauh.asyik nk berdukung je..perjalanan pun jauh dr kuantan ke kedah.adeh..lenguh tangan!!

CY4.0 berkata...

may, arissa ni biasa nangis2 masa nak tido kat tmpt baru. So far dlm keta OK.

Tanpa Nama berkata...

[... ] is one nice source of tips on this topic[...]

MN berkata...

aku tak pernah plak. tapi aku rasa maybe sbb dia letih tu kot. tak biasa jln jauh lagi...

mommysarah berkata...

biasanya sebab badan diorang letih. mcm anak2 aku kan nyah, lepas sampai, mesti meragam. tu tak masuk lagik kalo kat seremban jam...maka berjam2 lah dalam keta. kalo kita yang dewasa ni pun dah sengal2 badan, apa lagik badan diorang yang masih fragile...