Cari Something?

Khamis, Februari 25, 2010

CSI Season 10


So, Sara Sidle is back.. tapi rasa macam ada yg lain la CSI kali ni.. but I'm not really sure what it is.. skrip? Character? Catherine sure looks different.. jadik ketua la dah kan.. and Riley pun dah takde gamaknya.. (ni la penangan tak concentrate.. haha)

Apapun, I still couldnt find myself to like Dr Raymond Langdon even though he's quite something as er.. er.. apa ke nama dia dalam Matrix.. tetiba lupa la plak.. Morpheus.. yeah! Bayangan watak tu terlalu terkesan sampai takley nak accept dia jadik Dr dalam CSI.. heeee..


Anyway, ada ayat dari Sara pasal "share hobi husband" masa dia borak dengan Catherine.. is she married now? With Grissom? Yes.. yes.. <--- ayat update later.. haha..




Tunggu Gil Grissom buat come back,

9 ulasan:

~ As ~ berkata...

yg last episod tu kan grisson pg hutan jumpa ngan sara... agaknya dorang duduk dlm hutan... season 10 sara come back ke?? bis tu c grisson?? ahahaha

honeylanz berkata...

has tgk gitu² aja...kn tgk betul² ni..

CY4.0 berkata...

As,
b4 this dok KL takde astro.. ngaa.. so tak tau apa kes ending seasonn lepas..

Has,
i watched the last 25mins je.. ngee..

CiKaYu berkata...

mis tgk sbb tidokan anak. makanye dgn saya sekali lesap dlm mimpi!

nelcyndana berkata...

CY, tak aci betul kan sara msk blk CSI. er... riley yg mana satu yer, aku dok recall2 dari aritu... agreed wth u, morpheus tetap morpheus... catherine pressure kot dah jadi boss, kena control sikit, tak boleh byk main2. so how's life as WAHM?

Sayang.Ibu berkata...

nyah, dah lama x layan csi new season, harus ku x melepaskan peluang. kelas malam pun mak dah booking hari selasa, hari rabu spare CSI... harap2 CSI NY, lmbt lagik new season...wahahahaaa

isz_3707 berkata...

yekeeeee? sara akhirnya dpt gak si grissom tu? nape mak xtau? haha, harus aku pi cr dvd ni, dah ketinggalan je macam

iEz@CuTe berkata...

ya ya kak yan...kite pun tertanya2 whether depa dah married ka..

CY4.0 berkata...

CA, mak pun nyaris nok..

cik Aida, bajet Riley ni yg masuk lepas Sara blah.. minah yg suka ikat ponytail tu.. mak SAHM je nyah.. belum naik pangkat jadik WAHM lagi..

cik Intan, takat bulan Mac, CSI NY new season mmg belum nampak bayang.. ngaa..

cik isz, aku pun terkesima jugak.. haha..

ieza, it was confirmed bila Nick dengan er, Greg kot ada sebut2 "her husband.." time tu diorang ngadap labah2 (kot).