Cari Something?

Selasa, Februari 02, 2010

Kerana Kasih Aku Turutkan

Mak terpaksa tahan nafsu makan durian you all. Baru ni si dia bwk balik, instead of berbiji-biji yang mak selalu makan, kali ni seulas je dik non. SEULAS.

Takut panas. Karang tak pepasal je tempias kat anak dara :P Yg seulas tu pun dah berjaya bikin tukar diaper lebih banyak dari biasa. Eii.. Tak bley bayang kalau bedal tak hengat.


Oh, lauk back-to-basic yang tersohor aka telur dadar pun mak kena avoid.

Kerana kasih, ku turutkan. (ayat novel la plak :P)

6 ulasan:

Marisa berkata...

alahai... anak pompuan sorang ye dak.... sensitif orangnya....

honeylanz berkata...

apa saja utk anak dara sorang kan ;)

Zuhaini berkata...

masih berpantang lagi ke cik yan..? :) selamat berpantang ya.. macam-macam kalau nak makan, kena tengok je.. huhu :(

Fid berkata...

hahhaa
makan sikit dah le hahaha tapikan...kalau anak tahan durian leh bnykkan susu hakhakhak

Siti Zaiton berkata...

durian bykkan susu??hahaha..patutla..
sian Yan kena tahan makan macam2...takpe..akan tiba masanya nanti boleh makan la puas2 gak..hehehe

CY4.0 berkata...

Marisa, sensitip sangattt

Has, hadap je la

zu, tempoh pantang dah abis. Tp bab sangkut dgn bf ni kena la extend.

Fid, argh. Dia mmg tak tahan nyah. Blum stok durian kampung.

K Eton, demi anak. Hee.