Cari Something?

Isnin, Februari 08, 2010

Saja Nak Bagitau

I subscribed to my blog's comment feed so I can view & delete spam comments at any posts.


Memang mak gigih tak tentu pasal sebab tak nak impose verification code kepada pengomen2 tersayang (dan2 je sayang).. Ye la, tanpa korang, mana mungkin jumlah komen mak cecah 6K+.



Kalau la setiap komen yang ada tu, mak dapat singgit. Fuhh..

6 ulasan:

Zuhaini berkata...

wah.. banyaknya komen! :) kayanya kalau satu tu RM1.. ahaha :D

Zety Zin berkata...

fuh. kalau satu komen rm1, 6k++??? fuh.

honeylanz berkata...

hehehe..besh kan kalau la sebegitu ;)

Nanak berkata...

wah..bestnya mcm tu..heee

isz_3707 berkata...

nyah, bcakap pasal komen, sila ajar aku camne nak tukaq balik dr haloscan bedebah itu ke blogger punya comments. Mak blur sutun teramat sgt sejak 2 menjak ni ngeeeeee

CY4.0 berkata...

ladies, berangan memang BEST :P

cik isz, tak silap aku, web depa ada ajar camne nak get rid code tu.