Cari Something?

Ahad, September 05, 2010

26 Ramadhan


Semalam anak bujang yang tua berjaya menghabiskan puasa.. Alhamdulillah.. like I tweeted previously, itu pun nyaris tergadai 5 minit sebelum actual waktu berbuka.. haha.. laju je member nak teguk air yang aku tuang awal2.. (kau pun satu, pi tuang cepat sangat, apa hal.. kannn)..

As of today, baju-bajan raya dah checked.. tapi duit raya MASIH unchecked.. si dia tak sempat2 lagi nak pi tukar.. sehari sebelum raya balik Sabak Bernam.. then raya ke-2 dah chalo balik PD.. sepupu si dia akan ditunangkan pada raya ke-3..


Apa lagi nak dituliskan? Ah-ha, nak jugak mention yang aku berjaya masak menu yang berbeza untuk setiap waktu berbuka (terhad untuk hari Isnin sampai Jumaat saja) weekend confirm balik PD.. weeee.. gigih OK nak plan menu untuk remaining 4 hari berpuasa (Isnin - Khamis).. tp aku bajet akan recycle buat nasik ayam since Amir & Arif akan dibawa pulang ke KL time cuti sekolah..

Tu je.. nanti aku bikin scheduled post untuk ucap selamat hari raya pulak :P (sah dah takde idea apa nak merapu raban)


Yang rasa pelik taip pepanjang,

1 ulasan:

knv berkata...

it's 29 ramadhan now.

selamat hari raya yan. akak minta maaf atas segala keterlanjuran semasa berblogging. :D

luv u sis! :D