Cari Something?

Rabu, Januari 26, 2011

Kejung

Tekak masih kering lantaran kekejungan yang berlaku tadi. Yep. Kejung.

Dah 3 minggu anak2 bersekolah, either si dia atau adik aku yang tolong hantar & jemput mereka. Tapi hari ni si dia tak dapat balik & adik aku pulak ada kat JB. Maka, jadilah aku si supir yang terhegeh-hegeh bawak kereta selepas hampir 10 tahun tak pegang stereng. 10 tahun ya. Org lain dah lama jadi F1 driver.


It went well. Tapi, aku bawak 20km/j sahaja. Haha. Rasa nak tampal P dan2 ni jugak. Not to mention kereta yang dok tersengguk2. NaniNani pun pandai gelakkan aku. Tak agak2 OK.

Dah.

3 ulasan:

Mrs Noba berkata...

sila tepek gbr terbaru naninani, aci?

mamaDhea berkata...

CY,
apsal kita tak nampak latest update blog ni ek? bkn klu dh update, dia naik list atas skali ke kt bloglist?

anw, sya second permohonan MN.. ;)

atier berkata...

pelan pelan kayuh...kah3