Cari Something?

Khamis, Mei 19, 2011

23312

Few days back, i received an SMS from the above number.. ayatnya

RM0.00 Adakah anda ingin menerima MMS NUR Alert dan membantu polis mengesan kanak2 yg hilang/diculik dengan segera. Taip YA dan hantar ke 23312.


Tetiba je teringat dengan CSI NY, boleh? the one yang diorang hantar mass MMS kat NY citizen untuk cari sniper yang time tu mengganas tembak sesuka hati..

I wonder if despite of setakat fokus pada kanak-kanak hilang, kita MMS juga gambar acid splasher yang hot sekarang ni..


Apapun, take care korang.. bacalah ayat kursi tiap kali lepas solat.. moga-moga jadi pelindung kita walau di mana jugak kita berada.. amiin..

2 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

ngeheheh..ngko mmg dah addict dgn 701 perhaps :p 710 pon best beb... :)
btw, aku pon dpt sms tu....so, ko reply YA tak?

CY4.0 berkata...

ha-ah.. reply.. jangan masuk scam apa2 sudah.. eh, spam.. haha..