Cari Something?

Friday, June 24, 2011

Follow & Join Contest with @MyMaybank


Twitterville tengah hangat dengan contest runs by @MyMaybank. Meantime, diorang tengah promote er, pelancaran nick twitter MBB di arena twitterland.. makanya, diorang buat contest - which is once diorang dapat 500th, 1000th, 1500th followers and so on, sampai 5000K, diorang akan unlock satu soalan.. dan silalah jawab dengan format @MyMaybank [JAWAPAN] #iwantanipad2


Hadiahnya? iPad2 you all! sapa tak nak? benda free.. haha.. tapi ada syarat la jugak.. kau kena at least ada 30 orang followers dan pernah tweet at least 60 kali.. bab tweet takde hal, tp for newbie, kena la usaha cari 30 orang untuk follow repekan dan rabanan mu.


first question ampun lagi.. tp masuk 2nd question, in less than 2 minutes, quota 50 jawapan betul dan terpantas dah FULL! yes, only the 1st 50 correct & fastest answer akan masuk dalam list.. then masuk ke random.org.. so far dah 2 orang la menang.. hat no 3, kita tunggu sama-sama kejap lagi..


berdebar tak tentu pasal walaupun jawapan dah confirm salah,

2 comments:

precious innocent said...

sempat tu update dalam dok tunggu result. aku rasa tunggu result depa ni lagi debor dari nak tunggu result spm.. haha

-MamaEmma©-

CY4.0 said...

ME,
memang :P