Cari Something?

Monday, June 06, 2011

I Won an iPad2 From Maybank

This is a basi news for those who came from twitterville.

Anyway, almost 2 weeks ago, I received a "mengujatkan" call from Maybank.

Yada yada yada yada, after two minutes and 9 seconds of conversation, I was told that I won an iPad2? hahaha.. Kecoh kejap la aku kat twitterville. Thanks to Ms Flowerella, she confirmed that it wasnt a scam.

The next day, I received an invitation email to receive the iPad2 at Godiva Chocolatier, Pavi. Malangnya, aku tak dapat nak pi.. so, aku decline.. depa kata kalau nak pos makan masa 2-3 weeks.. so, pasrah aje la gobilal :P

Tup2, last Thursday, diorang call lagi.. confirmkan address.. then, there it was.. last Friday tak sia2 aku pasang telinga volume yang paling besar.


Anak dara dalam versi takmo bagi abang2 lain pegang parcel


Alhamdulillah. Memang tak sangka dan sesungguhnya, benarlah kalau dah rezeki, tak ke mana.


Anyway, contest ni lama lagi jalannya.. who knows, it might be YOU, next :)



Nota kaki: Semoga tuah berpanjangan. Amiin.

13 comments:

Masayu Ahmad said...

gebunya pipi dia

madamoiselleczar said...

congrats cik yan!!!! i is very the jeles :p
huhuhuhu...aku tabley participate ah..aku takde kad kredit maybank meh :(

Zuhaini said...

oh gitu.. nak tanya, kena sertakan bukti pembelian ke..? atau dia pick random saja..?

CY4.0 said...

Masayu,
jadik bahan tangan2 abang dia sokmo :D

Za,
takpe.. apa kata kau beli sendiri aje? haha

Zu,
tak payah.. mmg auto join.. then, yes. i guess dia pick random.. ada kat T&C

l i e y n said...

bestnya CY...ni yg membuatkan i nak bershopping ni!!!

nk tanya, byk ke spend?hehehehehe

Mynie said...

wow.. bestnya. rezeki u.. tahniah :)

~ As ~ said...

putihnya kulit NaniNani !!!

chilun @ cik pau @ bibimie said...

best nyer best nyer... iskss... ku dah tak pakai kad kredit... tadek chance nak join pun... huhu...

CY4.0 said...

lieyn,
boleh tahan :P

Mynie,
thank you :)

As,
ikut abahnya.. kalau ikut ibunya? haha..

cikpau,
ada la rezeki kat tempat lain nanti :)

isabelle said...

bestnyaaa...now that i know this kinda thing is possible.
congrats

maya amir said...

tak abis lagik aku jeles..kekekeke...

CY4.0 said...

isabelle,
it is :)

maya,
habiskan cepat!

nur_shila said...

mode jeles gitu...