Cari Something?

Isnin, Mac 04, 2013

First Time Duduk Hostel

Last weekend, no3 tak lekat pun kat rumah. Sibuk prektis menari. Semalam, dia bagitahu, malam ni, Azri nak kena tido hostel. Lepas Maghrib kita hantar ramai-ramai.


Just to find out, tengah hari ni dia dah tak balik. Pergi terus ke sana. Wuwuwuwuwuwu. Pro nya, aku takde nak nangis-nangis tinggalkan dia. Tapi rasa macam, tak tau nak describe. Aku dah siap masakkan lauk favorite dia.. tapi...


Arif terus rupa nak nangis dah tadi. Hahaha.. Terus rasa taknak pergi sekolah sebab nak temankan adik tu kat hostel. Halahhh halahh..

Dari tentatif program yang kitorang baru dapat ni, seems like 2 malam la dia tido kat sana. Moga ALLAH mudahkan urusan cikgu-cikgu yang menjaga. Maklum la budak-budak ni special.



4 ulasan:

lia berkata...

Arif jer ke kak? akak simpan nanges dlm hati jer kan theheheeee...

cysev3n berkata...

lia,
sora bergetar cam hape bila husband balik without zeri tadi. aaaaa..

MS berkata...

besar dah zeri kan. sekejapan

cysev3n berkata...

MS,
aku rasa dia kecik lagi. haha. sindrom apakah..