Cari Something?

Khamis, April 18, 2013

Masih Belum Terlambat

untuk korang yang ada twitter untuk follow accout @twt_malaysia minggu ini.


Curator share macam-macam tentang fitness. Ada kawan-kawan yang dah start eat clean. Means no processed food and the likes. Minum air kosong saja. Takde air manis-manis. Mampu?

Banyak gils tweet dia aku favoritekan. If you wish to see some of it, boleh kelebet favorite kat twitter account aku.

Yang takde twitter pun boleh je nak tengok kat sini -- https://twitter.com/twt_malaysia

Encik ee-van ni pegang post curator sampai ahad malam je. By Monday, tukar orang.

Have fun!


Tiada ulasan: